Laat je inspireren door een wereld waarin we leven in harmonie met de natuur. Ontdek het belang van deze relatie, voor nu en toekomstige generaties. Verwonder je door de verhalen van nu en vroeger. Een verhaal wat staat voor hoop, aanzet tot actie en dieper bij jezelf brengt. Een mooie verbindende beleving.

Natuurlijk werken

Steeds vaker ontdekken we de kracht van de natuur, gaan we weer terug naar de oorsprong. Denk aan het ontwerp van gebouwen, en de inrichting van het landschap. Pas recentelijk hebben we bijzondere werking van het mycelium ontdekt; hoe de natuur met elkaar communiceert, voor elkaar zorgt en elkaar versterkt. Hoe zou onze wereld er uit zien als we ons laten inspireren door de natuur, weer terug gaan naar waar we vandaan zijn. Door werkzaam te zijn zoals het mycelium; vanuit een inspirerend en faciliterend netwerk, gesteund door partners en waar mogelijk samenwerking met de partners.

Een werkwijze meer en meer afgestemd op de natuur. Door met een open blik te leren van de natuur en dit toe te passen in ons werkende leven ben ik van overtuigd dat we vanuit een zachtere blik, ruimte en overzicht kunnen creëren. En daarmee vanuit onze kracht gaan werken en beter voor onszelf, onze collega’s en de natuur gaan zorgdragen.

Laat je inspireren en neem contact met mij op.