Wanneer

2 juni 2024    
10:00 - 17:00

Reserveringen

€145,00

Een dag in het teken van jou, de verbinding met jezelf én met de natuur. Op een magische locatie dompelen we je onder in de wereld van yoga, meditatie, adem en shinrin yoku (bosbaden).

Judith & Stefanie verzorgen samen deze dag waarin jij je gaat verwonderen, verstillen én verbinden met jezelf en met de natuur. Judith verzorgt een rustige toegankelijke hatha yogales, waarbij adem een belangrijke rol speelt. Een geleide meditatie/ademoefening helpt je om vervolgens nog meer naar binnen te keren. Na een heerlijke Ayurvedische lunch neemt Stefanie je mee het bos in. Bij een bosbad laat je je onderdompelen door de natuur (en dus niet door het water!) Met al je zintuigen ervaar je de zuivere kracht van het bos. Bosbaden helpt je verwonderen, geeft je een gevoel van verbondenheid en dankbaarheid. Aan de hand van uitnodigingen laat Stefanie je vertragen en verstillen en ervaar je de rijkdom van het bos. Met een mooie theeceremonie ronden we het bosbad met elkaar af. We sluiten de dag met een Yoga Nidra, een diepe ontspanningsoefening. Na een laatste gezamenlijk kopje thee met iets lekkers keer je weer met hernieuwde energie en inspiratie huiswaarts.

Kortom een heerlijke dag waar verwondering, verstilling & verbinding centraal staan. Ga je mee?

De dag is volledig inclusief sessies & eten en kost 159 euro per persoon. Boek je voor 1 april dan krijg je een korting en betaal je slechts 145 euro.

Reserveringen

Tickets

€145,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€145,00
Subtotaal
€145,00
Totaal
€145,00 Belastingen inbegrepen