Bosbaden laat je verwonderen, verstillen, geeft je een gevoel van verbondenheid en dankbaarheid. Lees hier wat de deelnemers hebben ervaren.


Lisette

BE INSIDE

“Stefanie is in staat je op een rustige manier te begeleiden in het bosbaden. Ze biedt een veilige setting en geniet zelf mee. Het was voor mij een hele passende vertragende ochtend waarin ik aandacht en vooral de ruimte in mezelf voelde vergroten. Op dat moment echt wat ik even nodig had!”

Femke

“Onder begeleiding van gids Stefanie heb ik een heerlijk bosbad ervaren in een werkelijk prachtige, afwisselende, uitnodigende omgeving. Door de uitnodigingen van de gids kon ik loslaten over dingen na te moeten denken en kon ik me overgeven aan het beleven van de natuur. Het bracht mij ontspanning, dankbaarheid, verdieping.”

Hanneke

“Een bosbad, wat moet je precies verwachten? Dat wist ik ook niet maar ik heb het helemaal over me heen laten komen. En het voelde als een warm bad. Echte connectie en verbinding en oog voor de natuur, in al zijn puurheid. Met een ontspannen en rustig gevoel als resultaat. Dank je wel!”

Pamela

“Wat is de natuur toch prachtig, heilzaam en verbindend! Ik hoop dat ik straks overal mensen op blote voeten zie wandelen of ergens iemand even de tijd neemt om al het moois in zich op te nemen. Extra speciaal was het om deze ervaring met elkaar te kunnen delen. Dank je wel Stefanie voor je fijne begeleiding.”

Herma

“Wil je meer ‘zen’ worden met de natuur neem dan een bosbad bij Stefanie en voel hoe het is om alle stress los te laten.”

Judith

“Een bosbad is een heerlijke onderdompeling in de natuur. Ik vind het een fijne manier om te ontspannen en het bos te ervaren met al mijn zintuigen. Door het bosbad ben ik anders gaan luisteren, ruiken en kijken naar al het moois in het bos. Een echte aanrader om te ontspannen!”

Esther

“Het was een fijne en ontspannen ervaring. Het voelen dat je onderdeel bent van de natuur door letterlijk stil te staan en te zien wat het ons biedt.”

Caroline

“Een heerlijk thuiskomen in het bos!”

Anoniem

“Een moment om even stil te staan bij het feit dat alles leeft en beweegt. Dat je onderdeel bent van de natuur en door er echt verbinding mee te maken, kom je terug bij de kern van wie je bent.”